Ajánljuk

Aki bohém, ott a helye

GILVESY Bohém Légyott (fotók: Gilvesy pincészet)
Szerző: Gusto
2017/07/13   |   15:00

A nyár egyik legkülönlegesebb borfesztiváljának a Szent György-hegyen található egykori Eszterházy présház ad otthont.

Itt keltette életre a romos présházból Gilvesy Robert azt a pincészetet, ami mesés borai mellett lélegzetelállító balatoni panorámával is büszkélkedhet.

Egy ízig-vérig bohém fesztivál keretében július 29-én a Gilvesy Pincészet kitárja e varázslatos hely kapuját.

A Bohém Légyott gasztrofelelőse ezúttal Chef Anatoli Belov lesz, a Kanadából Magyarországra emigrált séf, aki Vancouvertől Budapestig kényeztette már a húsimádók ízlelőbimbóit.

A nagysikerű Zoltan18 lakásétterem után, Chef Anatoli a HUSIKAM koncepcióval a fesztiválon debütál először, így zseniális ételekben biztosan nem lesz hiány.

A frissítő borokat mint mindig, most is a Gilvesy Pincészet szolgáltatja.

Az eseményhez a zenei aláfestés idén a világzene jegyében történik, fellép a Cirkusz-Ka trió és a Descaradura. Naplemente után, a kötelező kör zsíros deszkákhoz Dj Papa Áron zenél.

A pincészet direkt buszjáratokat indít Balatonfüredről és Badacsonyból is. További részletek itt olvashatók.

Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Az egész világ Badacsonyba költözik
Indul a Gasztrohegy Badacsony új évada.... Tovább »
Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Az egész világ Badacsonyba költözik
Indul a Gasztrohegy Badacsony új évada.... Tovább »
Olvasósarok