Ajánljuk

És akkor jött a Tenkes kapitánya

Gördülő Dűlők
Szerző: Gusto
2017/06/17   |   08:30

Új programmal gazdagodik június 24-én a Villány-Siklósi Borút.

A "Gördülő Dűlők a Villányi Borvidéken" rendezvény hármasában izgalmas, aktív programok közül választhatnak a sport, bor, gasztronómia és kultúra rajongói.

Tenkes Kihívás - Siklós 40

10:00 órakor a Siklósi Vártól rajtol a Tenkes Kihívás - Siklós 40 MTB kerékpáros körverseny a Siklósi Mountain Bike Team szervezésében, melyre 14 éves kortól fogadják a jelentkezőket és különböző korcsoportonként kerülnek díjazásra 40 km-es, Tenkes-hegy legszebb részein, a Vylyan Pincészetet és a Kalmár Pincét is érintő teljesítmény túrát legjobb időeredménnyel teljesítők.

A befutó és az eredményhirdetés is a Siklósi Vár történelmi környezetében kerül megrendezésre, ahová szeretettel és programokkal várják a szurkoló családokat, barátokat.

Még több infó itt.

Tenkes Piknik

A 10:00 órakor induló Tenkes Piknik, könnyű gyalogtúra résztvevőit a Tenkes lankáin jobbnál jobb nyitott családi pincék várják kóstolókkal, egyedi programokkal, őszinte vendégszeretettel.

A 10 km-es gasztrotúra alkalmával 5 állomáson megpihenve töltődhetnek a vendégek, mielőtt visszaérkeznek a Siklósi Várba, ahol kultúrszomjukat is csillapíthatják, hiszen a részvétel a várbelépőt is magában foglalja. A megfáradt vendégek számára az utolsó állomások között lovaskocsi-transzfert is biztosítanak a szervezők.

Még több infó itt.

Bicajjal a Siklósi várba

14:00 órakor Villányból, Günzer Tamás Pincészetéből indul a 15 dűlő 15 km biciklitúra a Siklósi várba, melynek során a partner pincészetek frissítő állomásain kóstolhatnak többek között GNZR és Sauska borokat, kézműves fagylaltot Palkonyáról. A túra végén a Vár udvaron a Bock Pince borai fogadják jutalmul a résztvevőket.

Még több infó itt.

Legolvasottabb
Gusto13 néven nyit újra a veszprémi Chianti étterem
Új név, új arculat, új stílus, új konyha.... Tovább »
Radikálisan megváltoztatná a hazai pezsgőpiacot
Itt az új magyar pezsgő, amit nem értékesítenek az ünnepek alatt.... Tovább »
Megvan az év borásza
Először nyert borász a Mátrai borvidékről. ... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Legolvasottabb
Gusto13 néven nyit újra a veszprémi Chianti étterem
Új név, új arculat, új stílus, új konyha.... Tovább »
Radikálisan megváltoztatná a hazai pezsgőpiacot
Itt az új magyar pezsgő, amit nem értékesítenek az ünnepek alatt.... Tovább »
Megvan az év borásza
Először nyert borász a Mátrai borvidékről. ... Tovább »
Íme a kemény sajtok királya
A parmezán egy csoda!... Tovább »
Olvasósarok