Ajánljuk

Szombaton kezdődik a fröccsszezon

Fröccsszezon
Szerző: Gusto
2017/05/18   |   10:39

A Balatoni Kör idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont.

Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja szombaton.

Így már most belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.

A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.

Legolvasottabb
Megvan az idei Borászok Borásza díj győztese
A Jövő Borásza és a Borászok Barátja is.... Tovább »
Pörkölt diszkófényben
Két hete nyitott az Arany Tacskó bistro.... Tovább »
Nagyon megújultak a Gere-borok
A címkéken túl a borstruktúra is megváltozott.... Tovább »
Bezár a Tanti is, végleg
Már nem az a kérdés, miért veszítette el a Michelin-csillagot.... Tovább »
Legolvasottabb
Megvan az idei Borászok Borásza díj győztese
A Jövő Borásza és a Borászok Barátja is.... Tovább »
Pörkölt diszkófényben
Két hete nyitott az Arany Tacskó bistro.... Tovább »
Nagyon megújultak a Gere-borok
A címkéken túl a borstruktúra is megváltozott.... Tovább »
Bezár a Tanti is, végleg
Már nem az a kérdés, miért veszítette el a Michelin-csillagot.... Tovább »
Olvasósarok