Gourmet

A Gusto Delicate már Budapestet is bevette

Gusto Delicate a Hold utcai piacon
Szerző: Gusto
2017/05/04   |   10:43

A Gusto nemcsak igényes bor és gasztrokulturális magazin, hanem delicate üzlet is. A veszprémi és győri után most Budapesten, a Hold utcai csarnokban is megnyitotta műhelyét.

A Hold utcai igazi gasztropiac, amely egyre inkább a minőségi vendéglátásról szól. Nem véletlen, hogy Széll Tamás Stand 25 néven ott nyitotta meg bisztróját.

A maga életérzésével és igényes választékával mostantól a Gusto Delicate is eggyel több ok arra, hogy a Hold utcai csarnok kulináris célponttá váljon.

Mondjuk egy könnyű reggeli, ebéd vagy egy jó kis bevásárlás erejéig.

Mivel mindent megkósltolhatunk, semmi nem zsákbamacska. Szendvicseket és meditterán tálakat állítanak össze a kedvünkért úgy és olyan arányban, ahogy szeretnénk. Spanyol, olasz felvágottak, sajtok, olívabogyók, finom kenyér, egy jó kávé.

Lehet a fast food is igényes!

Válogathatunk az olasz, spanyol, portugál olívaolajak, tészták, sugók között. Remek olasz kávékat is találunk. Helyben Galli kávét főznek, azt mindenképpen érdemes megkóstolni.

Közel 50 féle kézműves sör, legalább 100 fajta minőségi bor, a hazai választékon túl olasz, franca és újvilági tételekkel az élen. Van miből válogatni.

Amiben a Gusto Delicate még erős, hogy felvonultatja a Veszprém környéki kistermelők termékeit is: szörpöket, sajtokat, kolbászokat, kenceficéket, és még egy rakás ínyencséget.

Szóval egy okkal több, amiért érdemes a Hold utcai piac felé venni az irányt.

Legolvasottabb
Legolvasottabb
Olvasósarok