Buborékláz

Ha csak egy rozé pezsgőt, akkor most ezt

Szerző: Móser Imre
2020/08/24   |   11:04

Magam is meglepődtem, hogy idén nyáron mennyi rozé pezsgő került elém. Volt köztük champagne, hazai és cava is. A versenyt ez utóbbi nyerte.

Pinot noir és garnacha küvéje, max 15 hónapig érlelődött palackban.

Színe lazacrózsaszín ezüst csillámokkal a szélén. Illatában friss fekete bogyós gyümölcsök és napsütötte, fehér húsú őszibarack versenyzik egymással.

A legfinomabb buborékszerkezet, amivel mostanában találkoztam. Krémes, már-már tejszínes hatású. Olvad a nyelven, mint a hópehely.

Elegáns, kedves pezsgő, amit a lassan kedvencünkké avanzsáló Rimarts jegyez.

A Vino Castillo borházban vettük 5190 forintért.

Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Az egész világ Badacsonyba költözik
Indul a Gasztrohegy Badacsony új évada.... Tovább »
Legolvasottabb
Ilyen finom pizzát utoljára az Anyukám mondtában ettem
Mitől is valódi nápolyi pizza a nápolyi pizza?... Tovább »
Ha csak a címkén múlna, ezt a bort sose venném le a polcról
A bor fantázianeve sem dobogtatja meg a szívemet.... Tovább »
Szexista hirdetéssel keres munkaerőt a Pékműhely
Ne csak a kenyér legyen minőségi, hanem a szemlélet is.... Tovább »
Ez a legkülönlegesebb pezsgő, amit valaha kóstoltunk
Grand cru besorolású pezsgőből az első élményünk.... Tovább »
Az egész világ Badacsonyba költözik
Indul a Gasztrohegy Badacsony új évada.... Tovább »
Olvasósarok